December óta nem látták (fotóval)

A Csongrádi Rendőrkapitányság eltűnés miatt továbbra is keresi Török Csaba 30 éves csongrádi lakost (tartózkodási helye: Eperjes), akit rokonai 2003. december 15-e óta nem láttak tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Csongrád Megyei RFK sajtószolgálata.Török Csaba 180 cm magas, erős testalkatú. Szeme valamint haja színe barna, szemöldöke dús és ívelt. Ez utóbbit rövidre vágva viseli. Fogazata ép, orra hegyes. Különös ismertetőjele nincs, átlagos kinézetű. Eltűnésekor festékes munkásruhát viselt.
A férfi fehér színű Opel Kadett típusú személygépkocsiját időközben megtalálták a Tisza gátjánál a szentesi oldalon, a magyartési elágazásnál.
A rendőrség kéri, hogy aki Török Csaba jelenlegi tartózkodási helyéről tud, vagy a leírtak alapján felismeri, látta vagy hallott róla – értesítse a Csongrádi Rendőrkapitányságot a 63/483-577-as telefonszámon, illetőleg hívja a rendőrség 107-es vagy 112-es hívószámait, illetőleg a TELEFONTANÚT a 06/80/555-111-es számon.


Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2004. február 25.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés