Kamera rögzítette a tolvajt

A Szentesi Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen készpénzt helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűntette elkövetése megalapozott gyanúja miatt – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Csongrád Megyei RFK sajtószolgálata.Tavaly október 28-án egy szentesi és egy mindszenti lakos tett feljelentést, miszerint szentesi munkahelyük öltözőjében hagyott kézitáskájukból valaki eltulajdonította értékeiket, irataikat. Ezek között volt az egyikük több bankkártyája a hozzájuk tartozó PIN kódokkal együtt. A lopással okozott kár több, mint 400.000 forint volt.
A megtalált PIN kódot felhasználva az ismeretlen tettes még aznap Szentesen a Kossuth utcai ATM automatából 340.000 forint készpénzt vett föl. A tranzakciót lebonyolító illetéktelen személyről a pénzkiadó kamerája felvételt készített.
A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a férfit, vagy az esetről bármit tud, hívja a Szentesi Rendőrkapitányságot a 63/312-433-as telefonszámon, vagy jelentkezzen a 112-es, 107-es hívószámokon, illetőleg a Telefontanút a 06/80/555-111-es hívószámán.


A képet a rendőrség bocsátotta rendelkezésre.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2004. február 4.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés