Autók az árokban a Dél-Alföldön

Az éjszakai eső vasárnap reggelre jégpáncéllá fagyott a Dél-Alföld útjain, ezért sok árokba csúszásos és borulásos baleset történt néhány óra alatt. Több autót a tűzoltók húztak ki az árokból – tudta meg az OBJEKTÍV Hírügynökség a tűzoltóságok ügyeletétől.Vasárnap reggel 7 óra körül a 451-es főúton Gátér és Csongrád között egy autó megcsúszott, majd árokba futott és felborult a 17-18-as kilométerszelvények között. A sofőr komolyabb sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Nem sokkal később ugyancsak a 451-es főúton a csongrádi Tisza-hídon egy Ford Tranzit csapódott a szalagkorlátnak és azt átszakította, de szerencsére nem zuhant le a hídról.

Szintén a 451-es út kiskunfélegyházi bekötőjének kereszteződésében egy gyerekeket szállító autóbusz csúszott az útpadkára, ahol a felázott talajon a kerekei megsüllyedtek, így az árokba csúszástól megmenekült.

Az M5-ös autópályán egy személyautó vezetője hirtelen fékezett, ettől a járműve megcsúszott, majd az útpálya melletti vízelvezető árokban landolt. Utasai nem sérültek meg.

Szentes és Lapistó között egy személyautó borult az árokba, miután megcsúszott a jeges úton.

A 47-es számú főúton Hódmezővásárhely és Székkutas között egy Mercedes puttonyos kisteherautó csúszott árokba, majd az oldalára borult.

A balesetekben – úgy tudni – súlyosabb sérülés nem történt, az anyagi kár azonban jelentős.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2004. január 18.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés