Autók égtek Szentesen

Két autó égett ki egy fóliából épített garázsban szombaton késő este Szentesen. Az ügyben felmerült a gyújtogatás gyanúja – tudta meg az OBJEKTÍV Hírügynökség a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletétől.A lángok Szentesen a Vásárhelyi út egyik házánál egy fóliából épített garázsban csaptak fel. A tároló helyen a tűz keletkezésekor két személyautó és egy motorkerékpár volt. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a két autó már teljes terjedelmében lángolt. Kilenc tűzoltó két gépjárműfecskendővel fogott neki a lángok megfékezésének, de a Volvo és a Skoda már menthetetlen volt és a motor is megrongálódott. A tűzben senki sem sérült meg, az anyagi kár azonban meghaladja az 1 millió forintot. A tűz okának kutatásakor felmerült a gyanú, hogy szándékos gyújtogatás történhetett, ezért a vizsgálatba a rendőrséget is bevonták.

Előző este a szomszédvár Csongrádon égett le egy nyaraló, ahol szintén gyanú merült fel arra, hogy bűncselekmény történt. Mindkét ügyben még vizsgálódnak a rendőrök.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2004. január 18.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés