Leégett egy állattartó ól Szentesen

Tűz ütött ki szombaton hajnali fél 4-kor egy tanya állattartó melléképületében Szentesen az Ilona parton. A lángokban baromfik pusztultak el – tudta meg az OBJEKTÍV Hírügynökség a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletétől.Azt egyelőre még vizsgálják a szakemberek, hogy a gazdasági épület mitől gyulladhatott ki az Ilona parti tanyán. A tűzből az állatok egy részét, mintegy 10 sertést sikerült épségben kimenteni, a baromfik azonban mind bennégtek. A helyszínre riasztották a Szentesi Tűzoltóság két járműszerét, a vízszállítót, valamit segítségül hívták a csongrádi tűzoltók egyik egységét is. Összesen 16 tűzoltó dolgozott a lángok megfékezésén. A tűz lakóépületre nem terjedt át és a lángokban szerencsére nem sérült meg senki. Az anyagi kár több mint 200 ezer forintra rúg.

A lánglovagok még alig fejezték be az oltást, újabb tűzesethez riasztották őket, tűz ütött ki egy sörözőben Szentesen a Mátyás király utcában. A lángok egy kapcsolószekrényben csaptak fel, poroltóval és egy vízsugárral sikerült gyorsan eloltani. A tűz okát még vizsgálják.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2004. január 17.

Gy. Mészáros Ágnes

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés