Sértetteket keresnek

A kiskunhalasi nyomozók a lakosság segítségét kérik – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 03060/532/2024. bűnügyi számon nyomozást folytat többrendbeli lopás elkövetésének gyanúja miatt egy helybéli ellen.

A rendőrök a gyanúsítottnál történt kutatás alkalmával tucatnyi olyan tárgyat találtak, amelyeknek jelenleg ismeretlen a jogos tulajdonosa. Az elkövető a gazdátlan eszközöket – különféle típusú fúrógépeket, körfűrészeket, sövénynyírót, sarokcsiszolókat, villáskulcs-készletet – feltehetően a város környéki tanyákból emelte el.

Kérik azokat a kiskunhalasiakat, akiknél az elmúlt időszakban betörés vagy besurranás történt, és ezidáig nem tettek feljelentést, jelentkezzenek a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon vagy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon (06-76/513-356).

OBJEKTÍV Hírügynökség 2024. június 21.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés