Égő házból mentett

A rendőr kivonszolta a házból az ott alvó férfit, ezzel megmentette az életét – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Soltszentimrén, a Petőfi utcában ég egy lakóház. A település körzeti megbízottja, Pintér Antal r. zászlós pár perccel később már volt. A szomszédtól megtudta, hogy laknak a házban, de onnan senkit sem láttak kijönni. A rendőr nem tétlenkedett, és azonnal bement az ingatlanba. Az egyik szobában az ágyon fekve megtalálta az ott lakót, aki éppen aludt. Felébresztette, majd kivonszolta a zavart férfit, és leültette a kertben. Megkérdezte tőle, hogy más is van-e benn. A férfi nem tudott erre válaszolni, ezért a körzeti megbízott ismét a lángok közé rohant. Az összes helyiséget átvizsgálva nem talált bent senkit. Ezt követően elzárta a gázóránál elhelyezett főcsapot, majd felszerelte az udvaron talált slagot a kerti csapra, és mire kiértek a tűzoltók, eloltotta a tüzet. A tulajdonost kórházba szállították.

Hamar kiderült, hogy a férfival élő asszony gyújtotta fel a bejárati ajtót, majd elment. A nőt Soltszentimre központjában fogták el a rendőrök. A nyomozók büntetőeljárást indítottak vele szemben.

OBJEKTÍV Hírügynökség 2024. június 21.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés