Járóbottal verte fejbe áldozatát

A kecskeméti rendőrök alig másfél órán belül elfogták a rablás bűntettével gyanúsítható helybélit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.Egy 55 éves férfi tett bejelentést a rendőrségen 2024. június 19-én kora délután, és elmondta, hogy egy ismeretlen kirabolta. A sértett dél körül lefeküdt egy megyeszékhelyi játszótér padjára, és hátizsákját a feje alá téve elaludt. Amikor felébredt, azt látta, hogy a táskája tartalma a földön van, és a szétszóródott holmikat egy idegen éppen a saját szatyrába pakolja. A férfi próbálta visszaszerezni értékeit – többek között a pénzét, iratait és telefonját –, ám ekkor az elkövető egy kék színű járóbottal homlokon ütötte, majd a zsákmányt megtartva elmenekült.

A helyszínre érkező járőr a környező utcákban, boltokban adatgyűjtésbe kezdett, melynek eredményeként egy biztonsági kamera felvételen a rabló nyomára akadt. A feltételezett útvonalát követve rövid időn belül felfedezte az egyik utcában sétáló férfit, akit elfogott és előállított. Az 52 éves bűnelkövetőnél a sértett értékeit megtalálták.

A rablás bűntettével gyanúsított helyi lakost a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

OBJEKTÍV Hírügynökség 2024. június 20.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés