Torna – Mészáros Krisztofer korláton VK-sorozat első lett

Magyar tornász-siker: Mészáros Krisztofer VK-sorozat első lett 2023-ban korláton. A Győri Atlétikai Club kiválósága ráadásul talajon és lólengésben másodikként zárt, nyújtón harmadik, ugráson pedig ötödik lett – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Sajtócsapat közleményéből.Mészáros szerint ez a visszacsatolás lendületet adhat neki a világbajnokságra. „Meglepett az eredmény, mert nem nagyon nézegettem, hogy hol tartok. Ráadásul ma volt az utolsó szólítás a világbajnokságra való kiutazás előtt, és minden jól sikerült, mindezt megkoronázta a világkupa-sorozat elsőség. Nagyon várom a vb-t” – mondta Mészáros Krisztofer.

Altorjai Sándor kiemelte: az utóbbi egy évtizedben nem volt példa arra, hogy férfi versenyzőnk végezzen ilyen előkelő helyen.

„Mindez hitet, és egészséges önbizalmat kell adjon Mészáros Krisztofernek, és rajta keresztül az egész magyar csapatnak a világbajnokságon. Érdekesség, hogy a közelmúltban a Balkán Torna Szövetség tagszervezeti vezetőivel találkoztam, ahol egybehangzó vélemény volt az, hogy a magyar csapat megérett egy olimpiai kvótaszerzésre” – tette hozzá a Magyar Torna Szövetség főtitkára.

Az olimpiai kvalifikációs világbajnokságot szeptember 30. és október 8. között rendezik meg Antwerpenben.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2023. szeptember 21.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés