Drog, fegyver, pénz

A fővárosi rendőrök egy XV. kerületi férfit fogtak el; lakásában és az általa bérelt fészerben is kutatást tartottak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A budapesti rendőrök egy XV. kerületi melléképületben tartottak kutatást, mivel a gyanú szerint ott marihuánát termesztettek.

A kutatás során a rákospalotai egyenruhások tíz tő kábítószergyanús növényt, ezek termesztéséhez szükséges eszközöket, illetve több mint hárommillió forintot foglaltak le.

Kiderült, hogy a fészert egy kerületi lakos bérelte, így a nyomozók a 46 éves S. Attila lakását is átkutatták, ahol közel fél kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, több liter, szintén kábítószergyanús olajat, ezek porciózásához használt eszközöket, továbbá egy engedély nélkül tartott céllövő fegyvert és lőszereket is találtak.

S. Attilát a XV. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer-kereskedelem vétség, kábítószer birtoklása vétség és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A fészer tulajdonosát, aki a gyanú szerint a drogtermesztéshez a helyet biztosította, kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2023. március 28.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés