Aerobik: Döntőben a vegyespáros a portugál Világkupán

Harmadik helyen jutott a vegyespárosok döntőjébe a Mikulecz András-Fejér Fruzsina páros az aerobikosok idei első Világkupa-versenyén, amelynek Cantanhede ad otthont – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Sajtócsapat közleményéből.Pénteken, szombaton és vasárnap a portugáliai Cantanhede-ben rendezik az aerobikosok idei első Vk-megmérettetését, ahol a magyarok több kategóriában is bemutatják gyakorlataikat. Az első selejtezőnapon a vegyespáros kategóriában a Mikulecz András-Fejér Fruzsina kettős indult, amely remek gyakorlatot adott elő, amelyre 18.925 pontot kapott. Ezzel pedig az ukrán és az olasz duó mögött a harmadik helyen kvalifikáltak a vasárnapi fináléba. Szombaton a csoportok selejtezője lesz, ahol a mieink az Ákoshegyi Dóra, Csitkovics Fanni, Fejér Fruzsina, Lőcsei Zoltán, Mikulecz András összeállításban szerepelnek majd. Női egyéniben pedig Ákoshegyi Dóra képviseli hazánkat.

Sipos Mónika, a magyar páros egyik edzője: Fejér Fruzsina és Mikulecz András életük első közös Világkupa-gyakorlatukat mutatták be a portugáliai Cantanhede-ben. A kisebb szinkronhibák ellenére nagyon meggyőző volt a bemutatkozásuk. Harmadik helyen jutottak döntőbe versenyzőink, a majdnem teljes Európa-bajnoki mezőnyben. Szombaton a csoportok elődöntője következik.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2023. március 25.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés