Kísértésbe esett

A rendőrök egy XIV. kerületi kollégium karbantartóját buktatták le, aki kétmillió forint értékben sikkasztott – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A rendelkezésre álló adatok szerint egy karbantartó az elmúlt egy évben több nagy értékű munkaeszközt, többek között sövényvágót, láncfűrészt, lombfúvót vitt haza munkahelyéről, és többet el is adott az egyik közösségi oldalon.

A kollégium vezetője feljelentést tett, majd a rendőrök a férfi élettársánál tartott házkutatás során több szerszámot megtaláltak, illetve felvették a kapcsolatot azzal a férfivel, akinek a karbantartó eladott már pár eszközt. A megtalált munkaeszközöket a rendőrség lefoglalta és visszaadta jogos tulajdonosának.

A 44 éves férfit a zuglói Rendőrkapitányságon sikkasztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Nevezett a bűncselekmény elkövetését elismerte, szabadlábon védekezhet.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2022. május 26.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés