Emberölés miatt folytatódik az eljárás

A beszerzett információk alapján a Bács-Kiskun Megyei rendőrök a nyomozást átminősítették emberölés bűntettére – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.Dusnokon egy 44 éves helyi férfi késével megszúrt egy 51 éves román férfit , aki ezt követően összeesett és meghalt. Az ügyben halált okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az első adatok még arról szóltak, hogy május 6-án 19 óra 30 perc körül Dusnokon szóváltásba keveredett egy pár, valamint két román férfi. Miután a helyszínen megjelent a pár férfi tagjának apja, a román személyek elhajtottak, azonban a dusnokiak egy földesútig követték őket, ahol a férfiak összeverekedtek.

A 44 éves dusnoki apa az őt megtámadó 51 éves román férfit késével megszúrta, aki ezt követően összeesett és meghalt.

A megsérült apa és fia autóba szálltak és elhajtottak, majd értesítették a mentőszolgálatot. A rendőrök előállították a férfiakat.

Az ügyben halált okozó testi sértés miatt indított nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. A helyszíni szemle, kihallgatások, valamint adatgyűjtés során beszerzett információk alapján azonban a főkapitányság rendőrei a nyomozást átminősítették emberölés bűntettére.

Az ügyben továbbá csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók elfogtak két román állampolgárt.

Mind a három főt őrizetbe veszik, és kezdeményezik letartoztatásukat.

Objektív Hírügynökség, 2021. május 7.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés