Engedély nélkül tartott lőfegyvert

A kaposvári nyomozók a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével két személy ellen indítottak eljárást – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A rendőrök előzetes bűnügyi információk alapján 2021. május 5-én a hajnali órákban egy Kaposvár belvárosában lévő lakóházban a Terrorelhárítási Központ közreműködésével két személyt elfogtak. Az ingatlanokban tartott házkutatás során az egyik lakásból feltehetően lőfegyvert vagy annak utánzatát, valamint mobiltelefonokat foglaltak le. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőket a Kaposvári Rendőrkapitányságra állították elő. Egyikükkel szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett.

A nyomozók P. Károly 35 éves kaposvári lakost lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt, a szintén helyi B. Tibort pedig kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2021. május 6.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés