Garázdasággal bukott le a rabló

A kecskeméti rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a 22 éves helyi gyanúsítottal szemben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.Rablásról érkezett bejelentés a Kecskeméti Rendőrkapitányságra 2020. július 9-én éjjel. A sértett elmondta, hogy a megyeszékhely belvárosában leszólította egy idegen, aki cigarettát és pénzt kért tőle. Mivel a férfi nem tett eleget a követelésnek, az ismeretlen a földre lökte és kizsebelte. A nadrágjából egy mobiltelefont, cigarettát és egy öngyújtót vett ki, majd az értékekkel együtt elmenekült.

Az áldozat részletesen körülírta támadóját, így a helyszínre érkező járőrök már ekkor sejtették, hogy ki lehet a tettes. Az elkövetőt egy fiatal ceglédi férfi személyében azonosították, akivel szemben néhány órával korábban már intézkedtek garázdaság miatt.

Az egyenruhások a rablás bűntettével gyanúsítható kecskeméti fiatalt otthonából állították elő. Őt a nyomozók kihallgatták, majd a két bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő R. Lajos ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban adták át az ügyészségnek.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2021. március 15.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés