Halálos balest szemtanúit keresik Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/3583/2020. bűnügyi számon folytat nyomozást halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen- értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset 2020. november 18-án 19 óra 50 perc körül történt Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton. Két autó a belváros irányába haladt, amikor a Pozsonyi Ignác utcai kereszteződéshez értek. A külső sávban haladó autós lassított, mert észlelt egy járművet, ami a Pozsonyi Ignác utcából ki akart kanyarodni a Kossuth Lajos sugárútra. Ezzel egy időben érkezett szintén innen egy fiatal nő, kerékpárján ülve, aki a sugárúton lévő gyalogátkelőn hajtott át a Francia utca irányába. A külső sávban érkező autós ekkor fékezett, hogy ne üsse el a kerékpárost, aki így elhaladt előtte. A belső forgalmi sávban közlekedő másik autós azonban ezt nem észlelte és elütötte a nőt. A kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan. A szemtanú jelentkezhet a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. november 26.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés