Visszaváltható a fel nem használt Repülőtéri vonaljegy
A BKK elnézést kér az utasoktól

A koronavírus-járvány miatt 2020 áprilisában leállt a 100E reptéri busz közlekedése, azonban a járatra sajnos egy technikai probléma miatt továbbra is lehet jegyet vásárolni. A hibára a Közlekedő Tömeg Egyesület hívta fel a figyelmet, amit ezúton köszön a Budapesti Közlekedési Központ. A BKK egyúttal elnézést kér azoktól az utasoktól, akiknek ez a hiba felesleges kiadást okozott. A korábban vásárolt Repülőtéri vonaljegy visszaváltható, vagy akár a későbbiekben felhasználható – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Budapesti Közlekedési Központ.Azok, akik Repülőtéri vonaljegyet vásároltak, és azt eddig nem tudták használni, az alábbiakat tehetik:

· A mobilapplikációban vásárolt, fel nem használt Repülőtéri vonaljegyet vissza lehet váltani. Ilyenkor jóváírják az összeget az ügyfél belső egyenlegén, ami a későbbiekben felhasználható egy másik jegy vásárlására.

· A fel nem használt jegy teljes vételárát visszatérítik a BKK bármelyik ügyfélközpontjában, kezelési költség nélkül.

· Ha valaki nem kíván a visszaváltásával foglalkozni, akkor a jegyet felhasználhatja egy későbbi utazása során.

A BKK köszöni utasainak, hogy rendszeresen felhívják a problémákra a figyelmet. Arra biztat mindenkit, hogy ezt a jövőben is tegye meg. Ezek a visszajelzések jelentősen segítik a közlekedésszervező társaság munkáját.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. szeptember 24.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés