Az utcán garázdálkodott

Ittas volt az a kecskeméti férfi, aki autókat rongált meg a megyeszékhelyen - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.Feljelentés érkezett 2020. július 27-én kora este a rendőrségre, mely szerint Kecskeméten, az Árpád körúton és a Küküllő utcában egy ismeretlen több személyautót megrongált. A férfi lerugdosta a parkoló járművek visszapillantó tükreit, illetve az egyik kocsiról letörte az antennát.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai rövid időn belül a megjelölt helyszínre érkeztek, és a bejelentő által adott meglehetősen pontos személyleírás segítségével a közelben megtalálták azt a helybélit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Kiderült, hogy a 46 éves férfi korábban szeszes italt fogyasztott, és bár elismerte a rongálást, a tettére nem tudott magyarázatot adni.

A nyomozók O. Árpádot garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Objektív Hírügynökség, 2020. július 28.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés