MATSZ: Kialakult a szakágak módosított menetrendje

Az akrobatikus torna kivételével, mindegyik másik, a Magyar Torna Szövetséghez tartozó szakág elkészítette a saját, módosított őszi menetrendjét – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.Az akrobatikus tornászok esetében várhatóan néhány napon belül kialakul a versenyek időbeosztása, amely - egyébként csakúgy, mint ahogy korábban megírtuk, a férfi-női tornászok esetében is - változhat a kormányzati döntésekkel összhangban. Ez alól nem kivétel a többi sportág sem.

Az aerobikosok esetében a Magyar Kupa első fordulóját október első hétvégéjén rendezik, míg az MK-döntőt november 7-8-án tartják. A gumiasztal szakág egyetlen versenye a Magyar Bajnokság lesz, amelyet november 14-én szerveznek. A ritmikus gimnasztika esetében az országos bajnokságokat szeptember-október hónapokban, míg a Berczik Sára emlékversenyt, az előzetes tervek szerint novemberben rendezik meg. Az év fő versenyét, az olimpiai kvalifikáció szempontjából kiemelt jelentőséggel bíró Európa-bajnokságot november 26-29. között tartják meg. Ezzel zárul az RG-szezon.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. július 24.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés