Gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött

Az egyenruhások még a helyszínen elfogták azt a férfit, aki egy gáz-riasztó fegyverrel keltett riadalmat Hajdúhadházon – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. július 23-án 11 óra 30 perc körül Hajdúhadház, Nap utcában szóváltásba került egy másik férfival, majd a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel kétszer a levegőbe lőtt. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek és elfogták a feltételezett elkövetőt, akit ezt követően előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. július 24.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés