Elfogták a kifosztókat

Egy szekszárdi párt vettek őrizetbe a lajosmizsei nyomozók, akik kamionokat fosztogattak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Lajosmizsei Rendőrős munkatársai 2020. május 31-én hajnalban többrendbeli kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 50 éves nőt és egy 53 éves férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a szekszárdi pár 2019 júniusában, szeptemberében és 2020. május 30-án éjszaka egy lajosmizsei pihenőhelynél összesen három kamiont fosztott ki. Mindig nyitott járművet választottak, és kihasználva, hogy a sofőrök a fülkében alszanak, a tehergépkocsikból különböző értékeket tulajdonítottak el. A tettesek készpénzt és mobiltelefonokat zsákmányoltak, ezzel minden esetben több mint 100.000 forint kárt okoztak.

Május 31-én hajnalban a biztonsági őr figyelt fel az asszonyra, őt feltartóztatta, és azonnal hívta a rendőröket. Az egyenruhások nem sokkal később a nő társát is megtalálták, és mindkettőjüket előállították, majd kihallgatták. A lajosmizsei nyomozók előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. június 1.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés