Megindult a forgalom a Záhonyi Közúti Határátkelőn

A határátkelőhelyen 12 óra 45 perctől a ki- és beléptetés egyaránt zavartalan és folyamatos – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A záhonyi közúti határátkelőhelyen 2020. május 31-én 10 órától az ukrán fél fogadóképtelensége miatt az átléptetés szünetelt, emiatt 16 órát meghaladó várakozási idő alakult ki a kilépő irányú személyforgalomban. A határátkelőhelyen 12 óra 45 perctől megindult a forgalom. A rendőrség a dinamikus határátléptetés érdekében megnövelt létszámmal és teljes kapacitással működteti a közúti határátkelőhelyet, ezért a ki- és beléptetés egyaránt zavartalan és folyamatos.

A külföldre tartó utasoknak ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. május 31.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés