Tizenhat lopás van a rovásán

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. április 22-én őrizetbe vettek egy férfit, aki alig egy hónap alatt a város szinte minden részéről ellopott egy-egy biciklit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A nyomozás adatai szerint a 31 éves gyanúsított 2020. március 18. és 2020. április 21. között lépcsőházakból, kertesházak udvaráról összesen 13 kerékpárt, illetve egy háromkerekű babakocsit tulajdonított el. A férfi egy áruházból is lopni próbált: szeszes italt és illatszereket rejtett a ruházatába, de cselekménye közben tetten érték. Utoljára egy lakóparki társasház kültéri díszei közül két cserepes pálmát vitt haza.

A kiskunhalasi nyomozók az adatgyűjtések eredményeként és a térfigyelő kamerák felvételei segítségével beazonosították a bűncselekmény feltételezett tettesét, aki gyanúsítottkénti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a biciklik jó részét már egészben vagy alkatrészenként értékesítette. A férfi lakcímén – egy kiskunhalasi tanyán – tartott kutatás során végül néhány kerékpár és a babakocsi előkerült, illetve a rendőrök megtalálták a dísznövényeket is. A lefoglalt értékeket a tulajdonosaik visszakapják.

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. április 24.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés