Kutyás és lovas járőrök Nógrádban

A Készenléti Rendőrség munkatársai láttak el szolgálatot a megye településein – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2020. január elsejétől visszatérően láttak el szolgálatot a Készenléti Rendőrség munkatársai. A kutyás és lovas rendőrökkel és a helyi polgárőrség tagjaival Ipolyszög, Dejtár, Szécsény, Rimóc, Alsópetény, Romhány, Legénd és több más Nógrád megyei településen - elsősorban a gépjárművel nehezen megközelíthető helyeken, víkendházas övezetekben - találkozhatott a lakosság.

A megerősítő erők jelenlétének fő célja a helyi rendőri erők reagálóképességének és a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelése, valamint a jogsértő cselekmények megelőzése, megszakítása volt.

A Készenléti Rendőrség munkatársai mindezeken túl a magyar–szlovák határszakaszok ellenőrzésében, és a határforgalom-ellenőrzésében is közreműködnek Nógrád megyében.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. március 24.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés