Emberölési kísérlet Dunaújvárosban

A Fejér megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, amelyet egy újszentmargiti férfival szemben folytattak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított egy 40 éves férfival szemben, aki a nyomozás adatai szerint 2019. szeptember 8-án este Dunaújvárosban, egy lépcsőház előterében szóváltásba keveredett barátnőjével, akit egy nála lévő összetört sörösüvegcsonkkal megsebesített. Ezt követően dulakodni kezdtek, melynek során mindketten a földre kerültek, a sértettnek azonban sikerült kiszabadulnia a bántalmazó kezei közül, és elmenekült. A támadásban megsérült nő elmondta, aznap reggel közölte a férfival, hogy szakít vele, aki ebbe nem akart belenyugodni, a nap folyamán többször zaklatta őt telefonon, végül a bántalmazás közben az életének kioltásával fenyegette meg.

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül elfogták B. Győzőt, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a Székesfehérvári Járásbíróság 2019. szeptember 11-én elrendelt.

Az emberölés bűntettének kísérlete miatt folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a Fejér Megyei Főügyészségnek.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. február 21.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés