Felfegyverkezve elkövetett rablás lehet a vád

A kiskunhalasi rendőrök vádemelést javasolnak a 64 éves helybélivel szemben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.2019. november 13-án kora délután rablás történt Kiskunhalason. A nyomozás adatai szerint a vasútállomás peronján, egy padon várakozó férfi zsebéből eltulajdonította a pénztárcáját egy ismeretlen. Amint a sértett a lopást észrevette, egy segítővel együtt az elkövető után futott.

A tolvaj egy kést vett elő, amikor utolérték őt, majd szúró mozdulatokat tett a két üldözője irányába. Eközben meg is fenyegette őket, hogy elvágja a torkukat, ha továbbra is követik, ezért futni hagyták az ismeretlent.

A kiskunhalasi rendőrök a bejelentést követően egy órán belül beazonosították és elfogták a gyanúsítottat. A 64 éves helyi lakost felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallhatták ki, majd őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban – vádemelési javaslattal – átadta az illetékes ügyészségnek.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2020. január 18.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés