Embercsempész és illegális migránsok Kiszombornál

Egy török-német kettős állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A járőrök 2019. november 24-én 22 órakor egy német honosságú gépjárművet igazoltattak Kiszombor közelében, amelynek török-német kettős állampolgárságú sofőrje a megalapozott gyanú szerint nem sokkal korábban két török határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

A nyomozók a gépkocsit vezető férfit előállították a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök az illegális migránsokat a Kiszombor Határrendészeti Kirendeltségre előállították, velük szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. november 25.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés