Kiskunfélegyházán a nyugdíjasok „mentek házhoz”

A Bács-Kiskun megyében is méltán népszerű programsorozat következő állomásának a Móra Ferenc Művelődési Központ adott otthont – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. november 20-án a Móra Ferenc Művelődési Központban rendezték meg a „Házhoz megyünk” programot.

A rendőrök játékos formában dolgozták fel a kifejezetten időskorúak ellen elkövetett trükkös bűncselekményekkel kapcsolatos tudnivalókat, illetve általában véve az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeit.

A kapitányság munkatársai egy „Bűnmegelőzési Nyugdíjas Kvíz” keretein belül adtak át fontos ismereteket. A humort sem nélkülöző versenyen a kiskunfélegyházi nyugdíjas klubok 13 csapattal képviseltették magukat. A megjelenteket Bodor Mariann, a Móra Ferenc Művelődési Központ igazgató helyettese, Timafalvi László rendőr ezredes, a kapitányság vezetője és Mahlaj Róbert rendőr alezredes, a bűnügyi osztály vezetője fogadta és köszöntötte a helyszínen.

Ők hárman alkották a zsűrit is, míg a rendezvényt Dr. Horváth- Rekedt Gréta címzetes rendőr főhadnagy és Gulyás Réka – a Móra Ferenc Művelődési Központ munkatársa – vezette és moderálta. A verseny végén, amíg a bírák a pontokat számolták, a közönséget a Félegyházi Népdalkör népdalcsokorral szórakoztatta.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. november 21.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés