Emberéletet követelt a vita

A XXI. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki egy szóváltás hevében többször úgy megütötte vitapartnerét, hogy a sértett – egy negyven éves férfi – kórházba szállítását követően életét vesztette – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves B. Gusztáv 2018. november 28-án az esti órákban Budapest XXI. kerületében, egy bérelt lakás emeleti szobájában szóváltást követően többször arcon ütötte egy ismerősét. A férfi az ütésektől a földre került, ahol B. Gusztáv még háromszor megütötte, majd a férfi leesett a földszintre vezető lépcsőn és olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően meghalt.

A csepeli rendőrök B. Gusztávot még aznap elfogták, előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. november 8.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés