Túlméretes vontatmány

A Fejér megyei rendőrök gyorsított eljárás keretében vonták intézkedés alá a szerb sofőrt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.Az M1-es autópálya bicskei szakaszán vonták intézkedés alá 2019. október 9-én délután, az autópálya rendőrök azt a 36 éves szerb férfit, aki úgy vett részt a forgalomban, hogy a Mercedes autójához egy pótkocsit kapcsolt, amire egy BMW, egy VW, és egy fűnyírótraktor volt rögzítve. A pótkocsira rögzített járművek elöl és hátul lelógtak a szerelvényről, valamint annak terhelhetőségét is jelentősen meghaladta a súlyuk.

A vontató autó vezetőjét a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben gyorsított eljárás keretében pénzbüntetést szabtak ki.

A rendőrség a közúti ellenőrzések során, a kiemelt szabálysértést elkövetőkkel szemben, az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét alkalmazza a közlekedés biztonsága érdekében.

Objektív Hírügynökség, 2019. október 10.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés