Szombathely után Párizs következik

Vecsernyés Dávid nem sokat pihen a szombathelyi győzelem után. A tornász ugyanis már csütörtökön elutazik Párizsba, ahol szintén indul egy Világkupán – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.Vecsernyés az elmúlt hétvégén aranyérmes lett nyújtón a HunChallenge Torna Világkupán, Szombathelyen. „Szerintem egy sportember számára az a legjobb dolog, ha hazai környezetben versenyezhet. Ha pedig nyerni is tud, az meg egyenesen fantasztikus. Nekem ez megadatott most Szombathelyen és pályafutásom második VK-aranyát gyűjtöttem be. Sok pihenésre nincs idő, hiszen az előttünk álló hétvégén Párizsban indulok.” – mondta Vecsernyés Dávid, aki nyújtón lett aranyérmes Szombathelyen.

Vecsernyés első helyén kívül volt még egy magyar aranyérem Szombathelyen, erről Makra Noémi gondoskodott, aki gerendán győzött. A vasi megyeszékhelyen megrendezett VK-viadalon harminc ország több, mint 150 versenyzője indult.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. szeptember 9.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés