Berki Krisztián: A vb előtt mindenképpen szerettem volna egy versenyen indulni!

Berki Krisztián a stuttgarti világbajnokságra készül. Az olimpiai bajnok közel kétéves kihagyás után a szeptember eleji szombathelyi Világkupán tér vissza – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.Berki a VK sajtócsapatának elmondta, egyre jobban bírja a műtött válla a terhelést. „Nem egyszerű, hiszen közel két évet kellett kihagynom. Most már egyre jobban bírja a műtött vállam a terhelést. A stuttgarti világbajnokság előtt mindenképpen szerettem volna versenyezni. Kiváló alkalom erre a szombathelyi Világkupa. Most már napi két edzéssel készülök, egyre jobban megy. Vannak olyan napok, mikor semmilyen problémám sincs, de van olyan is, amikor begyullad a vállam, és olyankor pihentetni kell” - mondta az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.

A HunChallenge Torna Világkupát szeptember 6. és 9. között rendezik meg Szombathelyen, az Aréna Savariában. A tornászok számára a VK előtt egy héttel Budapesten megrendezik az országos bajnokságot, a stuttgarti világbajnokság pedig október 4-én kezdődik.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. augusztus 16.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés