Forgalomkorlátozások Székesfehérváron

Ünnepi rendezvények miatt útlezárásra és forgalmi rend változásra kell számítani 2019. augusztus 17. és augusztus 21. között Székesfehérvár belvárosában – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és a közlekedőket, hogy 2019. augusztus 17. és augusztus 21. közötti időszakban a nemzeti ünneppel összefüggő rendezvények miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a megyeszékhelyen.

Az óriásbábok történelmi felvonulása miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani 2019. augusztus 20-án előreláthatólag 16 órától 19 óra 30 percig a Mátyás király körúton, Várkörúton, Színház utcában, Mészöly Géza utcában, Szabadságharcos úton.

A lezárással érintett útszakaszok, csomópontok a menet elhaladását követően folyamatosan megnyitásra kerülnek.

A tűzijáték lebonyolítása érdekében 20 óra 45 perctől körülbelül 22 óra 30 percig útlezárásokra kell számítani a Palotavárosban is. Teljes útlezárás a Selyem utcában, a Horog utcában, Halász utcában, a Schwäbisch Gmünd utcában, valamint a Piac téren lesz érvényben.

A forgalomkorlátozások miatt esetlegesen kialakuló torlódások esetén rendőrök fogják segíteni a közúti közlekedés folyamatosságát.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. augusztus 16.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés