Drogültetvény Baján

A kertben termesztette a kábítószert az a férfi, aki ellen elfogatóparancs is volt érvényben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2019. augusztus 7-én kora reggel - bűnügyi információ alapján - ellenőrzést tartottak egy bajai tanyán. A rendőrök az ingatlan udvarán a talajban, valamint kisebb edényekbe ültetve összesen 73 tő cannabist találtak.

A nyomozók az épületben további bruttó 291 gramm zöld színű növényi - vélhetően marihuána - származékot találtak és foglaltak le. A növényeket és a kábítószergyanús anyagokat szakértő bevonásával vizsgálják.

A tanyán élő 44 éves bajai férfiről az ellenőrzéskor kiderült, hogy vele szemben elfogatóparancs van érvényben, mivel nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését, és régóta rejtőzködik a hatóságok elől.

Vele szemben kábítószer birtoklása miatt indult eljárás. A gyanúsítottat az egyik büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. augusztus 13.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés