Fenyegette, majd megszúrta

A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették azt a 18 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint pénzt követelt áldozatától, majd egy késsel megszúrta – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 12-én hajnalban őrizetbe vettek egy 18 éves helybélit, aki a gyanú szerint előző nap este 23 óra körül Kiskunhalas belvárosában leült egy férfi mellé egy padra és megfenyegette. Azt mondta, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor megszurkálja. A sértett nem tett eleget a követelésnek, és a helyszínről való távozása közben az ismeretlen egy késsel megszúrta, aminek következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A kiskunhalasi rendőrök rövid időn belül beazonosították és 1 óra 45 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Jánost. A férfit rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. május 13.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés