Negyvennyolc óra alatt 9 ittas sofőr

9 ittas vezetőből kettő balesetet is okozott Fejér megyében ezen a hétvégén – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.Az ercsi járőrök kaptak bejelentést 2019. április 14-én 1 óra körül, hogy a 6-os számú főúton Ercsi közelében közlekedési baleset történt. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 55 éves ercsi férfi az autójával eddig ismeretlen okokból a szalagkorlátnak ütközött és felborult. A sofőrnek a baleset következtében sérülése nem keletkezett, de a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították a rendőrségre. A férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A Fejér megyei rendőrök további 8 ittas járművezetővel intézkedtek a hétvégén, akikkel szemben szabálysértési, közigazgatási vagy büntető eljárást kezdeményeztek ittas járművezetés miatt.

Az ittas vezetés bűncselekményt is megvalósíthat! Az ilyen sofőrök a felelőtlenségükkel komoly veszélynek teszik ki magukat és a közlekedés valamennyi résztvevőjét!

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. április 15.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés