Nem csak a jövő tornászait láthatjuk Győrben

Áprilisban indul a jegyértékesítés a 2019-es junior torna-világbajnokságra. Az első alkalommal kiírt világbajnokságra már most nagy az érdeklődés- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.A szervező bizottság információi szerint komoly nemzetközi érdeklődés van a Győrben megrendezendő világbajnokságra. Elsősorban a szomszédos országokból érkezett jegyvásárlással kapcsolatos megkeresés, de távolabbi államokból is érdeklődnek. A hivatalos jegyértékesítés azonban csak áprilisban veszi kezdetét.

A június utolsó hetében megrendezendő világbajnokságon nem csak a jövő, de a jelen klasszisait is láthatja a közönség, hiszen ezen a világversenyen a lányoknál és a fiúknál is az utolsó két utánpótlás korosztályúak indulnak, így elképzelhető, hogy tokiói olimpikonok is megfordulnak a győri Audi Arénában.

Az I. junior torna-világbajnokságot magyar kezdeményezésre először írta ki a nemzetközi szövetség (FIG). A vb június 27-én kezdődik és 30-áig tart.

Objektív Hírügynökség, 2019. március 13.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés