Torna: Babos hat szeren készül

Felépült súlyos térdsérüléséből, és idén már mind a hat szeren versenyezne az FTC-Telekom válogatott tornásza, Babos Ádám – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.Csaknem egy éves kihagyás után tért vissza Babos. A súlyos sérüléséből felépült sportoló elmondása szerint nagy öröm volt számára, hogy a tavalyi Európa-és világbajnokságon is a válogatott hasznos tagja lehetett. Hozzátette, nagy élmény volt ismét a szerekhez lépni a nemzeti csapatban olyan társakkal, mint Vecsernyés Dávid vagy Boncsér Krisztián, akikkel gyerek kora óta együtt gyakorol.

Kiemelte, az idei esztendőben céljai között szerepel, hogy mind a hat szeren eredményes legyen, ennek érdekében pedig erősítő edzéseket végez, és új elemeket is szeretne beépíteni gyakorlataiba.

Az FTC-Telekom tornásza a 2019-es esztendő nemzetközi megmérettetéseivel kapcsolatban kiemelte, számára a legfontosabb, hogy mind a hat szeren, rontás nélkül mutassa be gyakorlatait, ezzel pedig a kontinensviadalon az összetett finálé közelébe kerüljön.

Babos Ádám: Őszintén szólva hiányzott már, hogy újra tornázzak, és képviseljem a hazámat. Elsődleges célom idén az, hogy mind a hat szeren versenyezzek és segítsem a válogatottat, emellett összetettben is jó eredményeket szeretnék elérni. A térdem szerencsére már jó állapotban van, így új elemeket is beépíthetünk a gyakorlataimba.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. február 8.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés