Kevesebbet akart fizetni, de lebukott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 23 éves férfit, aki egy helyi áruházban egy olcsóbb termék vonalkódját ragasztotta egy több mint százezer forint értékű kávéfőzőre, majd a terméket így vitte a kasszához – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A nyomozás adatai szerint a 23 éves férfi 2018. január 13-án 17 óra körül egy budaörsi áruházban egy több mint százezer forintos kávéfőzőt levett a polcról és a dobozán található vonalkódra egy olcsóbb kávéfőző vonalkódját ráragasztotta. A férfi ezt követően a terméket a kasszához vitte, ahol az olcsóbb értékű terméket kívánta kifizetni. A pénztáros észlelte, hogy az eredeti vonalkódra egy másik vonalkódot ragasztottak. Ezt követően az áruház biztonsági szolgálata a férfit a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene a Budaörsi Rendőrkapitányság csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2019. január 14.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés