Kábítószer-szállítmány az átalakított Audiban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 13 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a NAV közleményéből.A NAV munkatársai egy német rendszámú Audit ellenőriztek Röszkén. A sofőr úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával.

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a rögzítő csavarokon szerelés nyomaira lettek figyelmesek, ezért az autót tételes vizsgálatra félreállították. A szigorított ellenőrzésen a bal és jobb küszöböt fedő gyári lemez alól, a hátsó lökhárítóból, valamint az alvázon házilag kialakított rejtekhelyről, 23 csomag, több mint 13 kilogramm növényi törmeléket pakoltak ki a NAV munkatársai, amire a cannabis-teszt pozitívan reagált.

A pénzügyőrök a mintegy 27 millió forint fekete piaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. november 9.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés