Torna: Bácskay Csenge tizennegyedik

Folytatódtak a döntők az ifjúsági olimpián. A Buenos Aires-i rendezvényen, a női egyéni összetett fináléban Bácskay Csenge versenyzett – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a sajtócsapat.A férfi döntő után ezúttal a gyengébbik nem képviselőinek egyéni összetett fináléját rendezték meg az argentin fővárosban. Bácskay Csenge a selejtezőkben tízedikként kvalifikálta magát a legjobbak közé. A Postás SE tornásza, az első két szeren, ugráson (13.500) valamint felemás korláton (12.133) is jó pontszámot kapott.

A gerendán (11.100) és talajon (12.033) szerzett pontszámokkal, Bácskay 48.766 egységgel zárt, ami az összesített rangsor tizennegyedik helyére volt elegendő.

Ma a szerenkénti döntőkkel folytatódik az ifjúsági olimpia. A lányok ugráson és felemás korláton, míg a fiúk talajon, és lovon versenyeznek. A magyarok közül Bácskay Csenge az ugrás, Balázs Krisztián a talaj döntőjében lesz érdekelt.

Az ifjúsági olimpia programja:

Október 13., szombat: döntők – lányok: ugrás (Bácskay Csenge), felemás korlát; fiúk: talaj (Balázs Krisztián), lólengés.

Október 14., vasárnap: döntők – fiúk: gyűrű, ugrás

Október 15., hétfő: döntők – lányok: gerenda, talaj; fiúk: korlát(Balázs Krisztián), nyújtó (Balázs Krisztián).

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. október 13.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés