Elfogták a tragédiát okozó cserbenhagyót

A gyanú szerint a 62 éves sofőr elgázolt egy gyalogost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhaladt. A rendőrök néhány órán belül előállították – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombatra virradó éjjel Kecskeméten.

A rendelkezésre álló adatok szerint a megyeszékhelyen, a Mária körúton közlekedett egy BMW X5 típusú személygépkocsi, ami haladása során eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy - nem a kijelölt a gyalogos-átkelőhelyen közlekedő - 63 éves férfit. A baleset után a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhaladt.

Az ütközéstől a gyalogos az úttestre esett, akit későn észlelt egy busz vezetője, ezért átment rajta a jármű. Pár órával később otthonában megtalálták a BMW 62 éves sofőrjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

Vele szemben halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. október 13.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés