Friss információk az 54-es úti tragikus balesetről

Egy férfi meghalt, egy nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett a kedd reggeli balesetben – értesült az OBJEKTÍV Hírgynökség a rendőrség közleményéből.2018. október 2-án 6 óra 38 perckor az 54-es számú főúton halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Helvécia térségében - Jakabszállás irányába - közlekedett egy 40 éves budapesti lakos egy Chevrolet Lacetti típusú személyautóval. A helyszíni szemle adatai alapján a főút 9.810-es méreténél a sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy Ford Escort bal oldalának. Ezt követően a Lacetti sodródni kezdett, majd összeütközött egy Mercedes személyautóval is.

A baleset során a Chevrolet vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg a Mercedes 27 éves női sofőrje súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. október 2.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés