Kábítószerrel kereskedtek

A rendőrök két férfit fogtak el Székesfehérváron – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrök 2018. június 29-én este Székesfehérváron, a Széchenyi úton ellenőriztek egy gépkocsit és az abban helyet foglaló két férfit. Az igazoltatáskor a járműből közel 500 darab kábítószer gyanúját keltő tabletta, valamint kétszáz gramm fehér színű massza került elő. A rendőrök mindkét férfit elfogták, a gyanús anyagokat pedig lefoglalták. A nyomozók a 34 éves székesfehérvári V. Ferencet kábítószer-kereskedelem bűntett és a 37 éves Sz. Lajos enyingi lakost kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd mindkettőjüket bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. július 2.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés