Lezárt akta: három idős nőt tévesztett meg

Vádemelést javasolnak a kunszentmiklósi rendőrök a székesfehérvári gyanúsítottal szemben – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.A kunszentmiklósi rendőrök 2017. október 18-án őrizetbe vettek egy 37 éves székesfehérvári nőt csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók kiderítették, hogy K. Dezsőné további két bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A másik két sértett esetében is hasonló volt a csalás módszere.

2017. augusztus 22-én egy 90 éves taksonyi nő jóhiszeműségét kihasználva 350.000 forintért értékesített számára két masszázs funkciós matracot. A termékek összértéke kevesebb, mint 29.000 forint.

Siófokon szintén egy idős asszonynak adott el 200.000 forintért két ugyanolyan matracot 2017. október 13-án.

A gyanúsított a sértettek idős korát és hiszékenységét használta ki, valamint annak a látszatát keltette, hogy amit eladásra kínál az számukra fontos és nélkülözhetetlen. Tudatában volt annak, hogy a matracok nem érnek annyit, mint amennyiért értékesítette.

A kunszentmiklósi rendőrök a napokban lezárták a jelenleg szabadlábon védekező K. Dezsőné ügyét. A iratokat a Kunszentmiklósi Járási Ügyészségnek küldték meg vádemelési javaslattal.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. május 27.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés