Torna: Világkupa-sorozatra indulnak a tornászok

A héten kezdetét veszi a tornászok Világkupa-sorozata, amelynek első állomása Eszéken lesz, ahol a női csapatot Kovács Zsófia, Böczögő Dorina és Makra Noémi alkotja, míg a férfiak közül Kállai Zoltán, Boncsér Krisztián és Kardos Botond képviseli Magyarországot – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.A nőknél az Eb-ezüstérmes Kovács Zsófia gerendán és talajon mérettetik meg, míg a vállsérüléséből felépült, többszörös olimpikon Böczögő Dorina három szeren, felemáskorláton, gerendán és talajon is bemutatkozik. A közel két év után visszatérő Makra Noémi pedig ugráson és felemáskorláton lép a szerekhez.

A férfiaknál a GP-győztes Kállai Zoltán lólengésben, gyűrűn és ugráson lesz látható, Boncsér Krisztián ugráson, talajon és nyújtón adja elő gyakorlatait, Kardos Botond pedig talajon, korláton és nyújtón szerepel.

A teljes magyar delegáció szerdán indul Horvátországba, a Világkupa helyszínére, amely május 24-én, csütörtökön veszi kezdetét a selejtezőkkel, amely folytatódik május 25-én, pénteken is. A szerenkénti döntők május 26-án, szombaton és május 27-én vasárnap kerülnek lebonyolításra.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. május 22.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés