Tízmilliós lopás

A bajai rendőrök nyolc gyanúsítottat hallgattak ki az ügyben, egyiküket őrizetbe vették – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2018. május 14-én 17 óra 45 perckor őrizetbe vett egy 48 éves bácsalmási lakost. A férfi a gyanú szerint az elmúlt időszakban egy mezőgazdasági cég dolgozóitól rendszeresen vásárolt olyan üzemanyagot és vegyszert, amelyet az alkalmazottak a munkaadójuktól tulajdonítottak el. Az üzemanyag könnyebb és egyszerűbb átfejtése és tárolása céljából az őrizetbe vett férfi még egy személygépjárművet is átalakított. A házkutatások során több millió forint értékben találtak olyan üzemanyagot és vegyszereket, amelyekről valószínűsíthető, hogy e bűncselekmény elkövetéséből származnak.

A nyomozók az őrizetbe vett férfit és hét – jelenleg szabadlábon védekező – társát lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A bácsalmási férfi esetében előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. május 17.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés