Lezárt akta: hét év után

A nyomozást befejezve vádemelést javasolnak a Bács-Kiskun megyei nyomozók – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.2017. szeptember 18-án a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 41 éves petőfiszállási lakost.

A bűncselekmény körülményeit elemezve a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy 2010. augusztus 19-én, Petőfiszálláson történt emberölés elkövetésének egyes jellemzőivel hasonlóságot találtak. Hét évvel ezelőtt ismeretlen tettes otthonában megölt egy 66 éves asszonyt.

A főkapitányság nyomozói 2017. szeptember 20-án a 2010-ben történt emberölés miatti nyomozást felújítva, gyanúsítottként hallgatták ki a 41 éves helyi férfit, aki részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben emberölés bűntett és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták le a büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. április 21.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés