Elaludt a motoron

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Bükkszentlászló közelében. Egy motoros vezetés közben elaludt és elesett – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami 2018. április 5-én 8 óra körül történt Bükkszentlászló közelében. Az adatok szerint egy motoros menet közben elaludt, majd letért az útról és elesett. A járművet vezető férfit súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eset kapcsán felhívja a közlekedők figyelmét, hogy mindig vezetésre képes állapotban üljenek a volán mögé, vagy üljenek motorra. Fáradtság esetén tartsanak pihenőt, majd a biztos és eredményes felfrissülés után folytassák útjukat!

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. április 6.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés