Őrizetben a drogdíler nő

Két személy részére akart kábítószert átadni egy 35 éves salgótarjáni nő – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.A Salgótarjáni Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt R. Kálmán 33 éves salgótarjáni, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt R. Viktória 35 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás során felmerült információk alapján a rendőrök 2018. április 4-én házkutatást tartottak R. Viktória salgótarjáni lakásában, amelynek során alufóliába csomagolt, összesen 16,3 gramm tömegű kábítószergyanús fehér színű port találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyagon elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján R. Viktória megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a salgótarjáni lakásában két személy részére akart átadni a kábítószerből, azonban cselekményét a rendőri intézkedés hiúsította meg. R. Viktóriát a hatóság tagjai elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és két rendbeli kábítószer-kereskedelem, továbbá egy rendbeli kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók a napokban előterjesztést tesznek a 35 éves nő előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. A nő társa, R. Kálmán jelenleg is előzetes letartóztatásban van.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2018. április 6.

A Web-oldalon található cikkek és fotók ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag az Objektív Hírügynökség, mint hírforrás feltüntetésével.
hirdetés